@ARTICLE{Aryaeian, author = {tavakoli, hajar and Aryaeian, Naheed and }, title = {A review of the effect of Ginger in inflammation}, volume = {2}, number = {1}, abstract ={زمینه و هدف: امروزه ریزوم زنجبیل، به صورت تازه و خشک شده، به عنوان ادویه در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته زنجبیل در درمان انواع بیماری ها نظیر التهاب مفاصل، بیماری های عصبی، التهاب لثه، آسم، سکته مغزی، بی خوابی، دیابت و... به کار می رفته است. به نظر می رسد زنجبیل می تواند باعث کاهش التهاب در بسیاری از بیماری ها گردد. روش کار: کلیدواژه های Ginger و inflammation در پایگاه اطلاعاتی PubMed تا سال 2015 مورد بررسی و جستجو قرار گرفت. 78 مطالعه کارآزمایی بالینی، حیوانی و انسانی بدون محدودیت زمانی در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند. یافته ها: عصاره زنجبیل با داشتن اجزای آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی خود نظیر 6 جینجرول، 6 شوگوال، زنینجرول و ... می تواند از طریق اثر بر مکانیزم های ضدالتهابی، آنتی اکسیدانی، ضد سروتونینی باعث کاهش فاکتورهای التهابی نظیر سیتوکین ها و کموکین های التهابی، کاهش آنزیم های آنتی اکسیدانی و... شده و در کاهش ابتلا، کاهش عوارض و نیز درمان بیماری های التهابی مفید باشد. نتیجه گیری: زنجبیل می تواند از طریق مکانیزم های مختلف ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی خود در درمان انواع بیماری های مزمن و التهابی نظیر سرطان، آسم، کبد چرب و آرتریت و ... موثر باشد. }, URL = {http://rsj.iums.ac.ir/article-1-47-fa.html}, eprint = {http://rsj.iums.ac.ir/article-1-47-fa.pdf}, journal = {Rahavard Salamat Journal}, doi = {}, year = {2016} }